Online WordPress platform voor Uitgeverij Davo – Deventer

Uitgeverij Davo is een van de oudste Uitgeverijen van het oosten van Nederland. Gevestigd in de boekenstad Deventer geeft het sinds 1945 voorbedrukte plantenalbums voor postzegels uit. We hebben een nieuwe WordPress website ontwikkeld www.davofs.nl die vooruitstrevend is voor de markt en volledig responsive is en daardoor perfect werkt op ieder schermformaat.

Na de livegang van de nieuwe website kwam Uitgeverij Davo bij Prodes met de vraag of we ook de omgeving https://davo.nl konden ontwikkelen. Voor deze omgeving had Uitgeverij Davo een aantal wensen die vrij complex zijn van aard. De gecommuniceerde wensen waren:

 • nieuwe website volledig opgebouwd in WordPress
 • full responsive omgeving, geoptimaliseerd voor mobiel en desktop
 • meertaligheid van de shop, voor Nederlandse Engelse, Duitse en Franse taal
 • gebruik van voorraad mogelijkheden via WooCommerce
 • gekoppeld aan AFAS boekhoud systeem voor direct wegschrijven van bestellingen en accounts naar AFAS via de AFAS Profit koppeling
 • mogelijk om online te betalen via iDeal, bankoverschrijving of Paypal

Wat wij hebben gedaan

 • Strategie / Concept ontwerp
 • Website ontwikkeling (WordPress)
 • AFAS Profit koppeling
 • WooCommerce integratie
 • iDeal koppeling
 • Content migratie

Opdrachtgever

Uitgeverij Davo

Internetbureau Arnhem

uw internetbureau uit Arnhem

Internetbureau Arnhem

Internetbureau Deventer

Internetbureau Arnhem

Prodes is een internetbureau uit Arnhem. Sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van internetontwikkeling.

Met een team van webhelden houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites en webshops gebouwd in Wordpress, het ontwikkelen van web-based software, het ontwikkelen van koppelingen & API’s met bijv. AFAS en Exact en het ontwikkelen van mobiele apps.

Wij werken voor veel mooie opdrachtgevers uit Deventer. Denk hierbij aan klanten als; Go Ahead Eagles, Davo, Sallcon, Drukwerkdeal en Qirion. Wij zijn er trots op om voor zulke mooie bedrijven te mogen werken.

Dagelijks werken wij vanaf de Oude Oeverstraat 120-7  in het hartje centrum van Arnhem met ons team om onze opdrachtgevers te adviseren en te helpen met hun online doelstellingen.

Onze werkzaamheden

Internetbureau Deventer

Website & webshop ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites en webshops die gericht zijn op gebruikers en zich aanpassen aan het apparaat van de bezoeker (responsive) op het open-source content management systeem WordPress.

Web-based software

Software kan helpen processen in uw bedrijf te versimpelen en te bewaken. Wij ontwerpen en ontwikkelen web-based software die flexibel, modulair en overal bereikbaar is op ieder apparaat.

Koppelingen & API's

Het motto is; alles is met elkaar te verbinden. Heeft u tweede bestaande systemen? Dan kunnen wij ze laten samenwerken. Door de inzet van slimme koppelingen bespaart u tijd en geld.

Mobiele applicaties

Apps zijn hot! Met een app zit uw applicatie altijd in de broekzak van een gebruiker. Dankzij slimme software kunnen we de code eenmalig ontwikkelen en uitbrengen voor Android en iOS.

  Related Projects