ONS TEAM

Een jong team met een enorme passie voor internet!

Webhelden!

Prodes – Internet Partner is een internetbureau gevestigd in het centrum van Deventer. Wij geloven in de the ‘power of the crowd’. De kracht van Open Source software zetten wij in om blijvend antwoord te kunnen geven op de sterk dynamische markt waar wij in zitten. We willen onze klanten (onze partners) optimaal laten profiteren van wat het internet te bieden heeft. Als partner van onze klanten zijn wij er voor alle vraagstukken op het gebied van website ontwikkeling, web-based software ontwikkeling en het ontwikkelen van koppelingen tussen verschillende software pakketten.

Dankzij ons fantastische team met ‘knappe’ koppen zijn wij in staat om uw vraag op het internet om te zetten naar werkende en succesvolle websites, software en koppelingen.  Ons team werkt gepassioneerd, gedreven en nauw betrokken samen om voor onze partners het verschil te maken in de digitale wereld en daarbuiten.

Frans Katalanc

Mijn naam is Frans Katalanc, ik ben geboren en getogen in Enschede, en woon er momenteel met heel veel plezier.. Sinds 2015 ben ik werkzaam in het jong, enthousiast en dynamisch team van Prodes – Internet Partner.

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan het sporten waarbij ik zelf voetbal bij een plaatselijke voetbalclub in Enschede. Naast het sporten ben ik een werkelijke film/serie fanaat, waarbij de nodige uurtjes in spanning doorgebracht worden op de bank.

Bij Prodes – Internet Partner werk ik met ontzettend veel plezier als relatiebeheerder. Relaties kunnen altijd terecht bij mij voor vragen, creatieve oplossingen of een gezellig gesprek met een heerlijk kop koffie.

Dennis van der Velde

Ik ben Dennis van der Velde, ik woon in Deventer, en ben de jongste uit het team.

Vanaf jongs af aan heb ik een grote passie voor techniek en computers. Rond 2011 ben ik voor het eerst begon met programmeren en werd ik hier super enthousiast van. Het was daarna dan ook voor mij een makkelijke keuze om in dit vakgebied verder te gaan.

Naast mijn werk zijn mijn favoriete bezigheden wat drinken met vrienden, iets leuks doen met mijn vriendin en op zijn tijd naar festivals gaan.

Door het  super team van Prodes is geen enkele dag saai, en ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!

Rick Gout

Mijn naam is Rick. Een van mijn hobby’s is eigenlijk al jaren programmeren, dit doe ik al vanaf 2004, omdat ik het leuk vond om bestaande programma’s uit te breiden naar eigen wens.

Binnen Prodes kan ik mijn creativiteit lekker laten gaan en elke dag nieuwe dingen leren over het web. Naast mijn grote voorliefde voor programmeren heb ik nog een hobby, skiën. In het winterseizoen vind ik niks leuker dan op de latten te staan en van een berg af te vliegen.

Ik ben in 2013 begonnen met een deeltijd HBO opleiding Informatica om ervoor te zorgen dat ik mijzelf blijf ontwikkelen. Bij Prodes word ik gesteund in mijn ontwikkeling door een leuke en gezellige omgeving. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk toe ga!

Niek Jansen

Ik ben Niek Jansen en ik ben programmeur. In Leeuwarden heb ik binnen 4 jaar de opleiding Communication and Multimedia Design afgerond en ben ik sinds 2012 werkzaam bij Prodes als programmeur. Binnen Prodes werk ik met veel plezier aan verschillende projecten, zoals websites, webapplicaties en mobiele apps.

In mijn vrije tijd houd ik mij voornamelijk bezig met sporten, gezellig met vrienden op stap en daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met reizen en vakanties. Samen met mijn vriendin Simone hebben ik net een huis gekocht in Wijhe waar wij samen met ons hondje gaan wonen!

Bij Prodes werk ik samen met leuke en gezellige collega’s en hebben wij ook naast de projecten iedere dag veel plezier!

Jurgen Bosch

Ik ben vanuit mijn opleiding Marketing & Communicatie in 2008 met Prodes gestart en sindsdien overtuigd van een hands-on aanpak. Als ondernemer ben ik erg trots op het team wat ik dagelijks om mij heen heb en trots op de mooie opdrachtgevers waar we voor mogen werken. Als bedrijf onderscheiden we ons in het écht meedenken met onze klanten.

Van binnen ben ik een echte nerd! Het blijft ook echt geweldig om naast het ondernemen lekker in de code bezig te zijn! In mijn vrije tijd vind je me veel op de motor of in de achtertuin onder de veranda en heb ik een passie voor Amerika waar we inmiddels ons tweede kantoor hebben geopend!

Iedere dag voelt als een feestje!