OVER ONS

Gedreven door techniek met gevoel voor vormgeving

Over Prodes – Internet Partner

Prodes – Internet Partner is een fullservice webdevelopment bureau. Met bijna 10 jaar ervaring in website & software ontwikkeling.

Maatwerksoftware met korte ontwikkeltijd
Snel te ontwikkelen maatwerksoftware die intuïtief in gebruik is maar onderhoudsvriendelijk en toekomstbesteding! Om dit te verwezenlijken voor onze klanten hebben we onze eigen modulaire software omgeving ontwikkeld, volledig gebaseerd op opensourcesoftware (WordPress CMS en het Laravel Framework).

High-end software maar zonder licentiekosten
We combineren we het beste van beide werelden, licentievrije opensource software die geschikt is voor bedrijf kritische applicaties en high-end websites & intranetomgevingen.

Meetbaar online succes formule
Ons werk helpt andere bedrijven om online successen te boeken. Een succes van de klant is een succes voor ons, daarom hebben we drie eenvoudige stappen ontwikkeld om samen tot een online succes te komen.

Full-service internet partner
We zien onszelf als dé “internet partner” van de klant en zijn er voor alle vraagstukken op het gebied van website- en applicatie ontwikkeling. We zijn een betrokken, gedreven en specialistisch team die de wens van de klant nooit uit het oog verliest!

Beste prijs-kwaliteit verhouding
Met ruim 10 jaar ervaring hebben we ons ontwikkelproces optimaal ingericht voor apps, applicaties en websites. Met modulaire functionaliteiten kunnen we iedere klant maatwerk leveren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De software waar wij in geloven en ontwikkelen

WORDPRESS

WORDPRESS

WordPress is een zeer robuust en bewezen CMS (Content Management Systeem). Meer dan 75 miljoen websites werken met WordPress zoals Sony Music, BBC America, MTV news en ook Microsoft news center.

LARAVEL

LARAVEL

Laravel is overduidelijk de koning onder de development frameworks in Php. De voordelen zijn talrijk: Geen licentiekosten, modulair, veilig en onderhoudsvriendelijk.

IONIC

IONIC

Het Ionic Framework biedt de beste web en native app functionaliteiten om intuïtieve en interactieve mobiele apps te maken. Ionic betekent 1x code schrijven voor alle mobiele platformen (iOS, Android & windows).

Onze locatie(s)

Internetbureau Deventer