De nieuwe website voor Waterlinie Wandeltochten

Beweging en beleving tijdens de Waterlinie Wandeltochten

Het UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies is het decor van de Waterlinie Wandeltochten waarin beweging, beleving en gezelligheid centraal staan. Dit werelderfgoed bestaat uit twee waterlinies: de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze twee waterlinies vertellen samen het bijzondere verhaal van de militaire verdediging van ons land met water als bondgenoot. Het watermanagementsysteem van dijken, sluizen, kanalen en de forten en bunkers is in vredestijd moeilijk te zien. Daarin schuilt het geheim van de Hollandse Waterlinies. Wil je de verborgen verhalen van dit UNESCO Werelderfgoed op een bijzondere manier ontrafelen en zelf ervaren? Wandel dan mee met een van de Waterlinie Wandeltochten

Samen met het team van Coolbrand zijn we aan de slag gegaan, waarbij Coolbrand zowel de volledige nieuwe huisstijl als het design heeft ontwikkeld en Prodes dit design heeft geïmplementeerd in de nieuwste WordPress-versie en volgens de W3C-richtlijnen.

Wat hebben we gedaan?

 • Implementatie van webdesign 
 • WordPress development
 • Volgens W3C-richtlijnen ontwikkeld
 • Implementatie van interactieve, op maat gemaakte Google Maps wandeltochten

Resultaat

De website van Waterlinie Wandeltocht is helemaal geüpdatet naar de nieuwste technieken en een interactief webdesign. Op deze manier neemt de website de bezoeker aan de hand en geeft het alle informatie over (een van) de wandeltochten.

Meer weten, check hier de website

Wat wij hebben gedaan

 • Implementatie van webdesign
 • WordPress development
 • Volgens W3C-richtlijnen
 • Op maat gemaakte, interactieve Google Maps voor de routes
 • Na oplevering verder met doorontwikkelingen

Opdrachtgever

Waterlinie Wandeltocht

Internetbureau Arnhem

uw internetbureau uit Arnhem

Internetbureau Arnhem

Internetbureau Deventer

Internetbureau Arnhem

Prodes is een internetbureau uit Arnhem. Sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van internetontwikkeling.

Met ons team houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites en webshops gebouwd in Wordpress, het ontwikkelen van web-based software, het ontwikkelen van koppelingen & API’s met bijv. AFAS en Exact en het ontwikkelen van mobiele apps.

Wij werken voor veel mooie opdrachtgevers uit Deventer. Denk hierbij aan klanten als; Go Ahead Eagles, Davo, Sallcon, Drukwerkdeal en Qirion. Wij zijn er trots op om voor zulke mooie bedrijven te mogen werken.

Dagelijks werken wij vanaf de Oude Oeverstraat 120-7  in het hartje centrum van Arnhem met ons team om onze opdrachtgevers te adviseren en te helpen met hun online doelstellingen.

Onze werkzaamheden

Internetbureau Deventer

Website & webshop ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites en webshops die gericht zijn op gebruikers en zich aanpassen aan het apparaat van de bezoeker (responsive) op het open-source content management systeem WordPress.

Web-based software

Software kan helpen processen in uw bedrijf te versimpelen en te bewaken. Wij ontwerpen en ontwikkelen web-based software die flexibel, modulair en overal bereikbaar is op ieder apparaat.

Koppelingen & API's

Het motto is; alles is met elkaar te verbinden. Heeft u tweede bestaande systemen? Dan kunnen wij ze laten samenwerken. Door de inzet van slimme koppelingen bespaart u tijd en geld.

Mobiele applicaties

Apps zijn hot! Met een app zit uw applicatie altijd in de broekzak van een gebruiker. Dankzij slimme software kunnen we de code eenmalig ontwikkelen en uitbrengen voor Android en iOS.

  Related Projects