OVER ONS

Gedreven door techniek met gevoel voor vormgeving

Over Prodes

Prodes is een fullservice webdevelopment bureau. Met bijna 10 jaar ervaring in website & software ontwikkeling.

Prodes is een 100% deelname van Online Marketing Bureau Saleswizard.

Maatwerksoftware met korte ontwikkeltijd
Snel te ontwikkelen maatwerksoftware die intuïtief in gebruik is maar onderhoudsvriendelijk en toekomstbesteding! Om dit te verwezenlijken voor onze klanten hebben we onze eigen modulaire software omgeving ontwikkeld, volledig gebaseerd op opensourcesoftware (WordPress CMS en het Laravel Framework).

High-end software maar zonder licentiekosten
We combineren we het beste van beide werelden, licentievrije opensource software die geschikt is voor bedrijf kritische applicaties en high-end websites & intranetomgevingen.

Meetbaar online succes formule
Ons werk helpt andere bedrijven om online successen te boeken. Een succes van de klant is een succes voor ons, daarom hebben we drie eenvoudige stappen ontwikkeld om samen tot een online succes te komen.

Full-service internet partner
We zien onszelf als dé “internet partner” van de klant en zijn er voor alle vraagstukken op het gebied van website- en applicatie ontwikkeling. We zijn een betrokken, gedreven en specialistisch team die de wens van de klant nooit uit het oog verliest!

Beste prijs-kwaliteit verhouding
Met ruim 10 jaar ervaring hebben we ons ontwikkelproces optimaal ingericht voor apps, applicaties en websites. Met modulaire functionaliteiten kunnen we iedere klant maatwerk leveren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Onze locatie

Prodes Internet Partner Wordpress Websites Webshops Applicaties

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland, prachtig gelegen aan de rivier de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. Vanuit het centrum, op steenworp afstand van het Centraal station, werken we onder andere aan online strategie, design, contentcreatie en websites! Prodes richt zich vooral op bedrijfskritische WordPress websites & webshops, AFAS-koppelingen en innovatieve opensource Laravel web development projecten.

Neem contact met ons op: