OVER ONS

Gedreven door techniek met gevoel voor vormgeving

Over Prodes – Internet Partner

Prodes – Internet Partner is een internetbureau gevestigd in het centrum van Deventer. Wij geloven in de the ‘power of the crowd’. De kracht van Open Source software zetten wij in om blijvend antwoord te kunnen geven op de sterk dynamische markt waar wij in zitten. We willen onze klanten (onze partners) optimaal laten profiteren van wat het internet te bieden heeft. Als partner van onze klanten zijn wij er voor alle vraagstukken op het gebied van website ontwikkeling, web-based software ontwikkeling en het ontwikkeling van koppelingen tussen verschillende bestaande software pakketten.

Dankzij ons fantastische team van webhelden zijn wij in staat om uw vraag op het internet om te zetten naar werkende en succesvolle websites, software en koppelingen.  Ons team werkt gepassioneerd, gedreven en nauw betrokken samen om voor onze partners het verschil te maken in de digitale wereld en daarbuiten.

Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we specialisten zijn in WordPress en Laravel.

De software waar wij in geloven en ontwikkelen

WORDPRESS

WORDPRESS

WordPress is een Open Source content management systeem waar wereldwijd meer dan 60 miljoen websites op draaien waar deze website er 1 van is.

LARAVEL

LARAVEL

Laravel is een zeer modern en robuust Open Source framework gebaseerd op het MVC model waardoor de software altijd modulair opgebouwd is.

IONIC

IONIC

iOnic is een Open Source framework voor het ontwikkelen van mobiele applicaties voor apparaten die draaien op Android en iOS.

Onze locatie(s)

Internetbureau Deventer

Deventer

Wat in 2008 is begonnen als een schoolproject is uitgegroeid tot een mooi bedrijf in het centrum van Deventer en een tweede locatie in Miami FL. In Deventer zitten we aan de Papenstraat 26 op zeer bruisende locatie. In ons historische pand ontvangen wij u graag voor een bak koffie en een gesprek over uw online vraagstukken.

Miami

In 2015 zijn we begonnen aan ons 2e grote avontuur. We zijn hebben een kantoor geopend in Miami. Miami heeft een sterke economische groei en is een hub naar Zuid Amerika. In Miami zit ons kantoor op 1680 Michigan Avenue op Miami Beach. Het kantoor is nog geen 50 meter verwijderd van het wereldberoemde Lincoln Road.