Een nieuwe website voor Stichting Verderwijs

Stichting Verderwijs | Onderwijs dat verder gaat.

Stichting Verderwijs bestaat uit een school voor speciaal onderwijs (SO Noorderlicht), een school voor voortgezet speciaal onderwijs (VSO Heuvelrug College) en 2 onderwijszorglocaties (Aventurijn en De Dijckhof). Ze dragen bij aan de brede ontwikkeling van leerlingen van 4 tot 18 jaar afkomstig uit de regio Zeist. Leerlingen komen bij hen weer tot leren. Ze kunnen hun talenten ontdekken en ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving. Het aanbod van Stichting Verderwijs volgt het niveau van de leerling en overstijgt de doelen van onderwijs.

Samen met het team van Coolbrand zijn we aan de slag gegaan, waarbij Coolbrand zowel de volledige nieuwe huisstijl als het design heeft ontwikkeld en Prodes dit design heeft geïmplementeerd in de nieuwste WordPress-versie en volgens de W3C-richtlijnen.

Wat hebben we gedaan?

 • Implementatie van webdesign van Coolbrand
 • WordPress development
 • Volgens W3C-richtlijnen ontwikkeld
 • Implementatie ReadSpeaker –  wereldwijde tekst-naar-spraakspecialist en biedt tientallen talen en levensechte stemmen
 • Inzicht in webstatistieken en doorontwikkelingen

Resultaat

Een mooie en volledig naar tevredenheid van het hele team ingerichte en ontwikkelde website die volledig is ingericht op informatieverstrekking van de ouders/verzorgers van (toekomstige) leerlingen. De content editor kan alle content zelf beheren in het CMS.

Meer weten, check hier de website

Wat wij hebben gedaan

 • Implementatie van webdesign
 • WordPress development
 • Volgens W3C-richtlijnen
 • Implementatie maatscript ReadSpeaker
 • Na oplevering verder met doorontwikkelingen

Opdrachtgever

Stichting Verderwijs

Internetbureau Arnhem

uw internetbureau uit Arnhem

Internetbureau Arnhem

Internetbureau Deventer

Internetbureau Arnhem

Prodes is een internetbureau uit Arnhem. Sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van internetontwikkeling.

Met ons team houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites en webshops gebouwd in Wordpress, het ontwikkelen van web-based software, het ontwikkelen van koppelingen & API’s met bijv. AFAS en Exact en het ontwikkelen van mobiele apps.

Wij werken voor veel mooie opdrachtgevers uit Deventer. Denk hierbij aan klanten als; Go Ahead Eagles, Davo, Sallcon, Drukwerkdeal en Qirion. Wij zijn er trots op om voor zulke mooie bedrijven te mogen werken.

Dagelijks werken wij vanaf de Oude Oeverstraat 120-7  in het hartje centrum van Arnhem met ons team om onze opdrachtgevers te adviseren en te helpen met hun online doelstellingen.

Onze werkzaamheden

Internetbureau Deventer

Website & webshop ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites en webshops die gericht zijn op gebruikers en zich aanpassen aan het apparaat van de bezoeker (responsive) op het open-source content management systeem WordPress.

Web-based software

Software kan helpen processen in uw bedrijf te versimpelen en te bewaken. Wij ontwerpen en ontwikkelen web-based software die flexibel, modulair en overal bereikbaar is op ieder apparaat.

Koppelingen & API's

Het motto is; alles is met elkaar te verbinden. Heeft u tweede bestaande systemen? Dan kunnen wij ze laten samenwerken. Door de inzet van slimme koppelingen bespaart u tijd en geld.

Mobiele applicaties

Apps zijn hot! Met een app zit uw applicatie altijd in de broekzak van een gebruiker. Dankzij slimme software kunnen we de code eenmalig ontwikkelen en uitbrengen voor Android en iOS.

  Related Projects