WordPress Hosting van Prodes

WordPress hosting

Prodes WordPress hosting zorgt ervoor dat het populaire WordPress CMS uitstekend geconfigureerd is voor uw WordPress website. Wij noemen dat WordPress Bedrijfskritisch. Een goed geconfigureerde website moet met de juiste hardware configuratie draaien om de meest optimale prestaties te behalen op gebied van SEO & laadsnelheid. Bovendien is het van belang dat de veiligheid en beveiliging van uw website beschermd is aan zowel de website kant als de server kant!

De hosting wensen van onze klant

Klanten van Prodes Internet Partner hebben verschillende hosting uitdagingen op verschillende tijdstippen. Op een dag kan uw website een piek in bezoekers krijgen, de volgende dag kan het een van uw gedeelde hosting-buren zijn. Maar denk ook aan DDoS aanvallen. DDoS aanvallen gebeuren steeds vaker. Ze zorgen voor veel verkeer richting een server en leggen daardoor alle websites en applicaties plat. Risico’s die moet worden geminimaliseerd voor bedrijfskritische applicaties en bedrijfskritische websites of webshops.

Hosting oplossingen in de markt

De meeste hosting bedrijven bieden hosting aan waarbij meerdere websites op een server staan. Wanneer een aantal van de sites op een server tegelijkertijd veel bronnen (resources) nodig hebben of als een of meer sites een frequente “slechte buur” is met veel gebruik van de bronnen van de server, zal dat de prestaties van uw website consequent kunnen hinderen.

Gebruikers van hun hosting diensten (incl. VPS hosting) moeten hun kansen nemen. Dit kan lang goed gaan, maar precies op het meest belangrijke moment even niet. Een duur alternatief is dedicated hosting en dat zorgt dat de klant eigen bronnen (resources) krijgt. Nadeel is dat deze bronnen beperkt zijn en niet eenvoudig & snel op te schalen. Dus om pieken op te vangen zijn continue hoge overhead kosten onvermijdbaar.

Onze WordPress hosting pakketten

Onze WordPress hosting pakketten bevatten minimaal:

Minimaal visits: ~20.000
Storage: 5 GB
Redis: 0,5 GB
WordPress & Laravel optimized hosting
SSD-based Servers
Dedicated Environment
PHP 7
Dedicated Firewalls
Staging Area & URLS
Unlimited application installation
Optimized Stack with Advanced Cache (varnish, redis tot 0,5 GB RAM incl.)
Built-in WordPress Cache
Easy DNS (managed)
NL data center
24/7 Monitoring uptime
Multiple Databases
Multiple PHP versions
Fully managed

Meer weten over website hosting?

Cloud Balanced Hosting is een exclusieve dienst voor de klanten van Prodes Internet Partner.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of kom langs!

Den Haag