Terrasboom | Verrijk jouw tuin met de mooiste olijfbomen

Verrijk jouw tuin met de mooiste olijfbomen

Terrasboom is in 2021 overgenomen als een mooie aanvulling op het hoveniersbedrijf, Schouten Hoveniers in Elst. Met een passie voor groen en liefde voor dit vak kunnen zij met Terrasboom een mooi en breed assortiment mediterrane bomen aanbieden.

De plek waar men gaat wonen is de laatste jaren een steeds grotere rol gaan spelen. Naast een fijne plek in huis, merken we dat buitenleven steeds belangrijker is geworden. Hier genieten we van het eerste zonnetje, ontspannen we in de tuin en nodigen we familie en vrienden uit voor een hapje en een drankje. De verschillende bomen van Terrasboom zorgen voor een mooie sfeer in de tuin of op je balkon. Daarom vindt Terrasboom het zo leuk om samen met de bezoeker/klant die bepaalde sfeer te creëren.

Terrasboom denkt mee als het gaat om inrichting, geven graag advies en hebben de mooiste bomen geselecteerd. Hier horen ook de mooiste bijbehorende potten bij. Terrasboom schakelt snel als het gaat om een afwijkende maat boom. De bomen kunnen worden afgehaald of bezorgd.

Naast de olijfbomen kun je bij hen ook terecht voor palmbomen, vijgen, citrusbomen en andere mediterraanse bomen.

Wat hebben we gedaan?

 • Implementatie van webdesign 
 • Opzetten nieuwe WordPress structuur op basis van de Elementor-builder
 • WordPress development
 • WhatsApp-integratie voor rechtstreeks contact

Resultaat

Klant blij, Prodes blij! De site is helemaal geworden zoals we de site samen hebben bedacht – van idee tot schets en van schets tot website.

Ben je benieuwd?! Snappen we, check hier de website

Wat wij hebben gedaan

 • Implementatie van webdesign
 • WordPress development
 • WhatsApp-integratie voor rechtstreeks en laagdrempelig contact
 • Na oplevering verder met doorontwikkelingen
 • Klant blij, Prodes blij!

Opdrachtgever

Terrasboom by Schouten Hoveniers – Elst

Internetbureau Arnhem

uw internetbureau uit Arnhem

Internetbureau Arnhem

Internetbureau Deventer

Internetbureau Arnhem

Prodes is een internetbureau uit Arnhem. Sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van internetontwikkeling.

Met ons team houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites en webshops gebouwd in Wordpress, het ontwikkelen van web-based software, het ontwikkelen van koppelingen & API’s met bijv. AFAS en Exact en het ontwikkelen van mobiele apps.

Wij werken voor veel mooie opdrachtgevers uit Deventer. Denk hierbij aan klanten als; Go Ahead Eagles, Davo, Sallcon, Drukwerkdeal en Qirion. Wij zijn er trots op om voor zulke mooie bedrijven te mogen werken.

Dagelijks werken wij vanaf de Oude Oeverstraat 120-7  in het hartje centrum van Arnhem met ons team om onze opdrachtgevers te adviseren en te helpen met hun online doelstellingen.

Onze werkzaamheden

Internetbureau Deventer

Website & webshop ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites en webshops die gericht zijn op gebruikers en zich aanpassen aan het apparaat van de bezoeker (responsive) op het open-source content management systeem WordPress.

Web-based software

Software kan helpen processen in uw bedrijf te versimpelen en te bewaken. Wij ontwerpen en ontwikkelen web-based software die flexibel, modulair en overal bereikbaar is op ieder apparaat.

Koppelingen & API's

Het motto is; alles is met elkaar te verbinden. Heeft u tweede bestaande systemen? Dan kunnen wij ze laten samenwerken. Door de inzet van slimme koppelingen bespaart u tijd en geld.

Mobiele applicaties

Apps zijn hot! Met een app zit uw applicatie altijd in de broekzak van een gebruiker. Dankzij slimme software kunnen we de code eenmalig ontwikkelen en uitbrengen voor Android en iOS.

  Related Projects