WORDPRESS SPECIALIST

Een team van WordPress specialisten staat voor u klaar

Wordpress specialist

WordPress is het meest populaire open-source CMS (Content Management Systeem) van dit moment (en van de toekomst). De eerste versie van WordPress verscheen in 2003 als een blog systeem. In de jaren daarna is WordPress uitgegroeid tot het grootste open-source CMS van het internet met een nog steeds groeiende populariteit.

25% van alle websites op het internet draait op WordPress en zelfs 60% van alle websites met een CMS is WordPress (bron). Doordat WordPress het grootste CMS is zijn er bijna 40.000 plugins beschikbaar. Hierdoor is de term ontstaan ‘There is a plugin for that’.

Door onze jarenlange ervaring met WordPress kunnen helpen bij het ontwikkelen van websites op basis van een template, volledige op maat websites en het ontwikkelen van plugins.

Wordpress specialist

Uw eigen WordPress specialist

Bent u op zoek naar een Wordress specialist? Mede dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van grote en kleine websites voor zowel grote en kleine bedrijven hebben wij zeer ruime ervaring in WordPress binnen ons team.

Ons team van WordPress specialisten bestaat uit 4 jonge webhelden (programmeurs) en een projectbegeleider die allemaal hun vak begrijpen. Wij onderscheiden ons door écht met onze opdrachtgevers mee te denken.

Onze doelstelling is om door onze WordPress kennis en ervaring te combineren met uw kennis van het product en de markt om zo samen tot een perfect WordPress website te komen.

Wij zijn klaar voor de volgende uitdaging! En u?

Kosten van onze WordPress specialisten

Wij werken met een klein en hechte team vanuit het centrum van Arnhem. Wij outsourcen nooit werk waardoor u altijd rechtstreeks heeft met een specialist die verstand van zaken heeft en uw website kent.

Onze specialisten praten geen technische taal (als dat gewenst is natuurlijk wel), maar leggen alles op een simpele en begrijpelijke manier uit.

Ons uurtarief voor een WordPress specialist is € 85,- per uur.
Daarnaast bieden wij ook ‘blokken’ aan waarbij een WordPress specialist gedurende een bepaalde periode alleen voor uw project aan het werk is.