Ontwikkeling WordPress-website en WooCommerce shop voor Palletpapier.expert

PALLET PAPIER.EXPERT | Een label van KantoorProfi

‘Ontwikkel voor ons een nieuwe website met een Open Source CMS (WordPress) om het aanbod van Palletpapier te kunnen plaatsen en online te verkopen. Kunnen jullie ons daarbij helpen?’ 

Dat was de vraag van Palletpapier Expert aan Prodes. Op basis van de briefing en het aangeleverde design ontwikkelden we een WordPress website met WooCommerce webshop waar het aanbod van PalletPapier op getoond wordt. Op de website van PalletPapier is niet alleen het aanbod te vinden, maar kun je ook direct een bestelling doen van papier op pallets. Een bijzonder aanbod, want papier bestellen via een pallet wordt niet veel online aangeboden.

Tijdens de ontwikkeling kwam de wens om de site als kopie beschikbaar te maken voor ander aanbod zoals wikkelfolie.expert, pinenkassarollen.expert, bureaustoel.expert en mogelijk andere diensten. Bij deze andere labels zijn natuurlijk wel in de look & feel van de betreffende labels die online staan.

Wat hebben we gedaan?

 • Implementatie van webdesign
 • WordPress development
 • WooCommerce inrichting, gekoppeld aan Mollie betalingen en het administratiesysteem van Pallet Papier
 • Hulp met inzichten online promotie 
 • Inzicht in webstatistieken

Resultaat

Een mooie en goed ingerichte website die volledig is ingericht op conversie. De content editor kan alle content zelf beheren in het CMS. De bestellingen komen in de WooCommerce omgeving binnen die per dag door middel van een CSV worden geëxporteerd door de Pallet Papier.

Pallet Papier kijkt met vertrouwen naar de toekomst en de bestellingen die binnen komen.

Meer weten, check hier de website

Wat wij hebben gedaan

 • Implementatie van webdesign
 • WordPress development
 • WooCommerce inrichting, gekoppeld aan Mollie betalingen en het administratiesysteem van Pallet Papier
 • Hulp met inzichten online promotie 
 • Inzicht in webstatistieken

Opdrachtgever

KantoorProfi

Internetbureau Arnhem

uw internetbureau uit Arnhem

Internetbureau Arnhem

Internetbureau Deventer

Internetbureau Arnhem

Prodes is een internetbureau uit Arnhem. Sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van internetontwikkeling.

Met ons team houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites en webshops gebouwd in Wordpress, het ontwikkelen van web-based software, het ontwikkelen van koppelingen & API’s met bijv. AFAS en Exact en het ontwikkelen van mobiele apps.

Wij werken voor veel mooie opdrachtgevers uit Deventer. Denk hierbij aan klanten als; Go Ahead Eagles, Davo, Sallcon, Drukwerkdeal en Qirion. Wij zijn er trots op om voor zulke mooie bedrijven te mogen werken.

Dagelijks werken wij vanaf de Oude Oeverstraat 120-7  in het hartje centrum van Arnhem met ons team om onze opdrachtgevers te adviseren en te helpen met hun online doelstellingen.

Onze werkzaamheden

Internetbureau Deventer

Website & webshop ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites en webshops die gericht zijn op gebruikers en zich aanpassen aan het apparaat van de bezoeker (responsive) op het open-source content management systeem WordPress.

Web-based software

Software kan helpen processen in uw bedrijf te versimpelen en te bewaken. Wij ontwerpen en ontwikkelen web-based software die flexibel, modulair en overal bereikbaar is op ieder apparaat.

Koppelingen & API's

Het motto is; alles is met elkaar te verbinden. Heeft u tweede bestaande systemen? Dan kunnen wij ze laten samenwerken. Door de inzet van slimme koppelingen bespaart u tijd en geld.

Mobiele applicaties

Apps zijn hot! Met een app zit uw applicatie altijd in de broekzak van een gebruiker. Dankzij slimme software kunnen we de code eenmalig ontwikkelen en uitbrengen voor Android en iOS.

  Related Projects