Ontwikkeling WordPress website voor Qterra

QTERRA – onderdeel van Alliander

Van contentstrategie naar website voor Qterra | Veilig werken in de bodem

Het heeft nogal wat voeten in aarde om in Nederland veilig te kunnen werken volgens de bestaande wet- en regelgeving. Qterra helpt bij deze missie. Om de dit verhaal goed uit te kunnen dragen was een nieuwe website nodig, waar de missie, visie en boodschap van Qterra duidelijk naar voren komt. Vanuit de relatie met Alliander, Qterra is een dochter van Alliander, kwam het communicatieteam in contact met Prodes voor de ontwikkeling van de nieuwe website op basis van WordPress. Tijdens diverse sessies tussen Qterra en Prodes is gesproken over de doelen, de ambities en de communicatie richtingen die gewenst zijn vanuit Qterra. De uitkomsten van deze sessies staan basis voor de nieuwe website www.qterra.nl

Wat hebben we gedaan?

 • Conceptontwikkeling
 • Contentstrategie
 • Omzetten van het aangeleverde design naar HTML
 • Inspraak op design en vanuit technisch oogpunt hierover geadviseerd
 • WordPress development

Resultaat

Het resultaat is een volledig responsive platform met een custom-made-design op basis van de wensen en look-and-feel van Qterra ontwikkeld. Een verhaal is geen verhaal zonder aantrekkelijk beeld. Op de website is hier veel ruimte voor, zonder dat het ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid. Door middel van WordPress hebben de content editors bij Qterra volledige controle op het aanpassen van content in de website. Ook is er een koppeling gemaakt direct naar de app en inlogomgeving van Qterra. 

Meer weten, check www.qterra.nl

Wat wij hebben gedaan

 • Conceptontwikkeling
 • Contentstrategie
 • Omzetten van het aangeleverde design naar HTML
 • Inspraak op design en vanuit technisch oogpunt hierover geadviseerd
 • WordPress development

Opdrachtgever

QTERRA – onderdeel van Alliander

Internetbureau Arnhem

uw internetbureau uit Arnhem

Internetbureau Arnhem

Internetbureau Deventer

Internetbureau Arnhem

Prodes is een internetbureau uit Arnhem. Sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van internetontwikkeling.

Met ons team houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites en webshops gebouwd in Wordpress, het ontwikkelen van web-based software, het ontwikkelen van koppelingen & API’s met bijv. AFAS en Exact en het ontwikkelen van mobiele apps.

Wij werken voor veel mooie opdrachtgevers uit Deventer. Denk hierbij aan klanten als; Go Ahead Eagles, Davo, Sallcon, Drukwerkdeal en Qirion. Wij zijn er trots op om voor zulke mooie bedrijven te mogen werken.

Dagelijks werken wij vanaf de Oude Oeverstraat 120-7  in het hartje centrum van Arnhem met ons team om onze opdrachtgevers te adviseren en te helpen met hun online doelstellingen.

Onze werkzaamheden

Internetbureau Deventer

Website & webshop ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites en webshops die gericht zijn op gebruikers en zich aanpassen aan het apparaat van de bezoeker (responsive) op het open-source content management systeem WordPress.

Web-based software

Software kan helpen processen in uw bedrijf te versimpelen en te bewaken. Wij ontwerpen en ontwikkelen web-based software die flexibel, modulair en overal bereikbaar is op ieder apparaat.

Koppelingen & API's

Het motto is; alles is met elkaar te verbinden. Heeft u tweede bestaande systemen? Dan kunnen wij ze laten samenwerken. Door de inzet van slimme koppelingen bespaart u tijd en geld.

Mobiele applicaties

Apps zijn hot! Met een app zit uw applicatie altijd in de broekzak van een gebruiker. Dankzij slimme software kunnen we de code eenmalig ontwikkelen en uitbrengen voor Android en iOS.

  Related Projects