Winnaar website van het jaar 2016

Door
in Geen categorie

Go Ahead Eagles de trots van Prodes – Internet Partner B.V. zowel in voetbal als natuurlijk de website! De website van Go Ahead Eagles hebben wij in 2015 voor het eerst ontwikkeld. Als klap op de vuurpijl hebben we eind 2016 de kwaliteitsprijs ‘Beste website van 2016 in de categorie sport’ in de wacht gesleept. En daar zijn wij enorm trots op!

IMG_20170330_112815And the winner is…

Go Ahead Eagles met de beste website in de categorie sport! Dit kregen wij te horen tijdens de uitreiking van de awards. We zaten heerlijk aan ons hoofdgerecht toen dit door de speakers galmde. Bij de publieksprijs eindigden we op de derde plek, ook niet verkeerd. De eerste plaats voor de beste website is toch wel heel speciaal, want het is een echte jury prijs! We stormden met z’n tienen het podium op om de prijs, uitgereikt door niemand minder dan Valerio Zeno, te ontvangen.

De award is als een wisselbeker verdeeld en staat nu in onze prijzenkast. Zo trots als een pauw willen we dit natuurlijk aan iedereen laten zien.

Ga-eagles.nl

De website van Eagles is ontworpen door Factor12 en wij waren verantwoordelijk voor de technische uitwerking hiervan. Veel brainstormsessies zijn eraan vooraf gegaan en nog steeds zijn we de website aan het optimaliseren. Zo zijn er momenteel twee nieuwe pagina’s in de maak. Welke dit zijn, houden we nog even geheim. Wat we al wel kunnen vertellen is dat je straks nog meer het Eagles gevoel krijgt. Het zijn informerende pagina’s waar duidelijk wordt wat Eagles nog meer doet behalve voetballen in een prachtig nieuw stadion.

Toekomst

Wij werken met enorm veel plezier en trots aan de website van Go Ahead Eagles. Ook in 2017 streven we ernaar nog meer prachtige websites te mogen ontwikkelen die ook voor zo’n geweldige prijs worden genomineerd.

Daag jij ons uit?

Recente berichten