Visma eAccounting koppeling

Een perfecte koppeling met Visma eAccounting

Visma eAccounting koppeling

Maakt u gebruik van Visma eAccounting en wilt u dit koppelen met een ander systeem? Onze zorgt ervoor dat het mogelijk is om al uw webshop onderdelen, zoals orders en producten gesynchroniseerd wordt met een ander systeem.

De koppeling met Visma eAccounting zorgt ervoor dat dubbele of handmatige invoer van gegevens niet meer nodig is. Uw administratie en gegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen Visma eAccounting en uw website.

Mogelijkheden

Klanten

De koppeling maakt het mogelijk om relaties uit uw website te synchroniseren met de relaties in Visma eAccounting.

Orders

Orders / bestellingen die in uw WordPress webshop geplaatst worden komen automatisch als verkooporders in Visma eAccounting.

Artikelen

Artikelen /producten uit Visma eAccounting worden automatisch gesynchroniseerd met de artikelen in uw website.

Voorraad

Uw voorraad in Visma eAccounting wordt automatisch verwerkt in uw website. Wanneer een artikel of product wordt besteld, wordt automatisch de voorraad bijgewerkt.

Prijslijsten

Wilt u de prijzen van artikelen / producten aanpassen? De veranderingen worden automatisch gesynchroniseerd tussen Visma eAccounting en uw website.

Maatwerk

Heeft u een speciale wens, maar staat die niet in de lijst? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kosten van de Visma eAccounting koppeling

Een koppeling maken met Visma eAccounting is ideaal voor bedrijven die hun webshop willen koppelen met andere systemen. De koppeling verschilt per bedrijf en per website. Het is daarom lastig om een vast bedrag te noemen voor deze koppeling.

Om uw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen raden wij u maatwerk aan. Hierdoor kan de koppeling zo gemaakt worden dat deze voldoet aan uw eisen.

Voor maatwerk werkzaamheden hebben we een uurtarief van € 90,- per uur.

Wij maken graag een exacte specificatie van de kosten. Neem daarvoor contact met ons via e-mailadres info@prodes.nl, telefoonnummer 0570-546395 of via onderstaand contactformulier.