Automatische euro-incasso

Voor bijvoorbeeld de periodieke abonnementen is het efficient om een incasso aan ons te verstrekken. Zo zorgen wij dat ons administratieve process eenvoudig en zoveel mogelijk geautomatiseerd kan verlopen. Daarmee houden we onze tarieven scherp!

Download hier het formulier u kunt het tekenen, inscannen en mailen aan [factuur@prodes.nl]

 

Over Prodes – Internet Partner B.V.

Prodes – Internet Partner B.V. is een fullservice webdevelopment bureau met ruim 10 jaar ervaring in website & software ontwikkeling zien we dat de sleutel tot succes bestaat uit:

Maatwerksoftware met korte ontwikkeltijd
Snel te ontwikkelen maatwerksoftware die intuïtief in gebruik is maar onderhoudsvriendelijk en toekomstbesteding! Om dit te verwezenlijken voor onze klanten hebben we onze eigen modulaire software omgeving ontwikkeld, volledig gebaseerd op opensourcesoftware (WordPress CMS en het Laravel Framework).

 

High-end software maar zonder licentiekosten
We combineren we het beste van beide werelden, licentievrije opensource software die geschikt is voor bedrijf kritische applicaties en high-end websites & intranetomgevingen.

 

Meetbaar online succes formule
Ons werk helpt andere bedrijven om online successen te boeken. Een succes van de klant is een succes voor ons, daarom hebben we drie eenvoudig stappen ontwikkelt om samen tot een online succes te komen.

 

Full-service internet partner
We zien onszelf als dé “internet partner” van de klant en zijn er voor alle vraagstukken op het gebied van website- en applicatie ontwikkeling. We zijn een betrokken, gedreven en specialistisch team die de wens van de klant nooit uit het oog verliest!

 

Beste prijs-kwaliteit verhouding
Met ruim 10 jaar ervaring hebben we ons ontwikkelproces optimaal ingericht voor apps, applicaties en websites. Met modulaire functionaliteiten kunnen we iedere klant maatwerk leveren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.