Exact Online koppeling

Een perfecte koppeling met Exact Online

Exact Online koppeling

Maakt u gebruik van Exact Online en wilt u dit koppelen met een website? Onze koppeling zorgt voor een perfecte koppeling tussen uw website en Exact Online.

De koppeling zorgt ervoor dat er geen dubbele of handmatige invoer meer nodig is, wat tijd en geld scheelt in uw bedrijf.

De koppeling zorgt voor live synchronisatie van klantgegevens, orders, artikelen, projecten en voorraadbeheer tussen uw website en Exact Online.

Mogelijkheden

Klanten

Relaties uit uw applicatie worden automatisch gesynchroniseerd met Exact Online. Ook bij nieuwe bestellingen worden de relaties bijgewerkt.

Orders

Geplaatste bestellingen worden automatisch gesynchroniseerd met de verkooporders in Exact Online.

Projecten

Projectmanagement koppelen met Exact Online? Projectplanning en meer kunnen gesynchroniseerd worden met onze Exact Online koppeling.

Voorraad

De voorraad uit Exact Online wordt automatisch gesynchroniseerd met uw website. Ook wordt bij een bestelling de voorraad in Exact Online bijgewerkt.

Artikelen

Artikelen worden vanuit Exact Online automatisch gesynchroniseerd met de artikelen in de website.

Maatwerk

Heeft u een speciale wens, maar staat die niet in de lijst? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kosten van de Exact Online koppeling

Een koppeling maken met Exact Online verschilt per bedrijf. Daarom is het lastig om een vast bedrag te noemen voor deze koppeling.

Om uw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen raden wij maatwerk aan. Hierdoor kan de koppeling zo gemaakt worden dat deze voldoet aan uw eisen.

Voor maatwerk werkzaamheden hebben we een uurtarief van € 90,- per uur.

Wij maken graag een exacte specificatie van de kosten. Neem daarvoor contact met ons via e-mailadres info@prodes.nl, telefoonnummer 0570-546395 of via onderstaand contactformulier.