WordPress en AFAS Profit

Een perfecte koppeling tussen WordPress & AFAS

WordPress & AFAS Profit koppeling

Maakt u gebruik van of gaat u gebruik maken van zowel WordPress in combinatie met AFAS Profit? Dan zorgt onze WordPress plugin voor een perfecte koppeling tussen deze 2 pakketten.

Door de integratie van WordPress met AFAS Profit behoort dubbele of handmatige invoer van uw gegevens tot het verleden. Na de implementatie van de plugin is uw WordPress webshop volledig gekoppeld aan uw administratie in AFAS Profit.

De plugin zorgt voor live synchronisatie tussen uw WordPress website of intranet en AFAS Profit.

WordPress WooCommerce AFAS Profit

Mogelijkheden

Klanten

Relaties uit uw webshop worden automatisch naar AFAS verzonden en opgeslagen. Bestaat een klant al dan wordt deze stap overgeslagen.

Orders

Orders / bestellingen die in uw WordPress webshop geplaatst worden komen automatisch als verkooporders in AFAS Profit terecht.

Artikelen

Artikelen en samengestelde artikelen worden vanuit AFAS Profit automatisch gesynchroniseerd met de artikelen uit de webshop.

Voorraad

Uw voorraad in AFAS Profit wordt automatisch verwerkt in uw website. Wanneer een product in de webshop wordt besteld dan wordt de voorraad ook in AFAS afgeboekt.

Prijslijsten

Past u uw prijzen aan in AFAS Profit? De volgende dag staan ze automatisch in uw WordPress WooCommerce webshop.

Maatwerk

Heeft u een speciale wens, maar staat die niet in de lijst? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kosten van de WordPress AFAS Profit koppeling

Een koppeling leggen met AFAS vereist de inrichting van connectoren in AFAS Profit. Daarom is het lastig om een vast bedrag te noemen voor deze koppeling.

 

Wij maken graag een exacte specificatie van de kosten. Neem daarvoor contact met ons via e-mailadres advies@prodes.nl, telefoonnummer 0570-546395 of via het contactformulier.