Website onderhoud bestellen

Bestel hier uw website onderhoudpakket

Een bedrijfskritische website heeft regelmatig onderhoud nodig. Bovendien is het van belang dat de server en de hosting afgestemd zijn op de website. Dit is voor elke website anders en afhankelijk van de plugins en het thema. Deze correcte afstemming zorgt voor optimale veiligheid, betrouwbaarheid en prestatie van de zakelijke website. Dit is een continue proces, daarom hebben we voor onze klanten de werkzaamheden gebundeld in voordelige onderhoudspakketten.

We bieden 4 pakketten (Basic, Starter, Business & Critical)

Basic

U zoekt naar de basis en heeft tijd om zelf te testen na elke update. U heeft geen webshop en verzamelt geen persoonsgegevens. Uw supportvraag kunt u prima via e-mail kwijt en binnen 5 werkdagen een reactie is prima in uw situatie. SEO & SEA zijn nog niet belangrijk. Zelf backups terugzetten is niet belangrijk voor u.

Vergelijk dit pakket

Starter

U zoekt naar meer dan de basis, heeft tijd om zelf te testen na elke update. U heeft geen webshop en verzamelt geen persoonsgegevens. Uw supportvraag wilt u zowel per telefoon als e-mail kunnen melden. Binnen 3 werkdagen een oplossing is prima voor u. SEO & SEA zijn redelijk belangrijk. Zelf backups terugzetten is ook belangrijk voor u.

Vergelijk dit pakket

Business

Uw website is essentieel onderdeel van uw bedrijfsproces. U wilt ons zoveel mogelijk functioneel laten testen na elke update. U heeft een webshop en/of verzamelt persoonsgegevens (AVG). Uw supportvraag wilt u telefonisch of per e-mail indienen (reactietijd 3 werkdagen). SEO/SEA en zelf backup terugzetten zijn belangrijk voor u.

Vergelijk dit pakket

Critical

Uw website is essentieel onderdeel van uw bedrijfsproces. U wilt ons alles functioneel laten testen na elke update. U heeft een webshop en/of verzamelt persoonsgegevens (AVG). Uw supportvraag wilt u telefonisch of per e-mail indienen (reactietijd 1 werkdag). SEO/SEA en zelf backup terugzetten zijn essentieel voor u. U zoekt naar ontzorging.

Vergelijk dit pakket

Waarom kiezen onze klanten voor Website Onderhoud?

Welke pakketten worden het meest gekozen?

Bestelformulier Onderhoudspakket Website

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CMS Onderhoud uitleg

CMS Onderhoud

Gelukkig heeft elk CMS met regelmaat updates. Zowel veiligheidsupdates, bug fixes als nieuwe functionaliteiten. Wij helpen u om uw website omgeving veilig te houden.

De CMS Onderhoud uren worden besteed aan:

  • Updates uitvoeren
  • Plugin/addon updates uitvoeren
  • Thema update uitvoeren
  • Technisch testen (zie pakket features)
  • Functioneel testen (zie pakket features)

Functioneel en technisch testen
Uiteraard testen wij een update technisch door. Soms kan het zo zijn dat een update van invloed is op een ander onderdeel van de website. Na updates kan het zijn dat er ook functioneel getest moet worden (klikken door de website).  Functioneel testen kunt u zelf doen op de acceptatie omgeving voor livegang of ons dit laten verzorgen, wel zo makkelijk.

CMS Updates

Er zijn verschillende versies van CMS waar Prodes mee werkt. Craft CMS heeft bijvoorbeeld minder updates dan WordPress CMS. WordPress brengt verschillende updates uit die te herkennen zijn aan het versie nummer. Bijvoorbeeld WordPress versie 4.9.5. Wanneer het 1ste of 2de cijfer verandert noemen we dat een major update. Bijvoorbeeld een update van WordPress versie 4.8.9. naar WordPress versie 4.9.0. maar ook van WordPress versie 4.9.9. naar WordPress 5.0.0.

Voordat Prodes Internet Partner een update voor u doorvoert testen we altijd de compatibiliteit van de gehele website per update. Het kan dus voorkomen dat uw website (plugin) versie niet direct na de internationale update al geüpdatet is door ons.

Afhankelijk van uw onderhoudsplan voeren we de update door als we zeker zijn van de veiligheid. Indien we meer tijd nodig hebben voor onderhoud of testen dan in uw plan is opgenomen dan maken we een duidelijk overzicht en sturen u eerst een offerte ter goedkeuring.

Plugin update

Prodes Internet Partner werkt met zoveel mogelijk op maat gemaakte functionaliteiten maar soms is het gewoon handiger om een WordPress plugin (WP Plugins) of een Craft CMS plugin/addon te kiezen. Belangrijk is dat de plugin onderhouden zal worden in de toekomst en dat de code goed opgebouwd is. Wij hebben een selectie van professionele leveranciers voor de meest voorkomende functionaliteiten waar we al jaren mee samenwerken.

Voordat Prodes Internet Partner een update voor u doorvoert testen we altijd de compatibiliteit van de gehele website per update. Het kan dus voorkomen dat uw website plugin versie niet direct na de internationale update al geüpdatet is door ons.

Afhankelijk van uw onderhoudsplan voeren we de update door als we zeker zijn van de veiligheid. Indien we meer tijd nodig hebben voor onderhoud of testen dan in uw plan is opgenomen dan maken we een duidelijk overzicht en sturen u eerst een offerte ter goedkeuring.

Craft design of WP Theme update

Craft CMS maakt het mogelijk om het ontwerp (design) van uw website perfect om te zetten tot een handig CMS waarin u zelf content kunt toevoegen. Periodiek is het nodig om de code achter het design te updaten zodat er geen veiligheids problemen kunnen ontstaan. Bij WordPress heeft dit design een theme. WordPress Theme of WP thema is de laag tussen WordPress en het ontwerp (design) van de website. Prodes Internet Partner heeft over de afgelopen 8 jaar een uniek theme ontwikkeld dat het beste biedt van beide werelden; ultieme flexibiliteit in ontwerp keuze maar uiterst veilig en daarmee toekomst bestendig. Wij zorgen voor al onze klanten dat dit WP Theme up to date is en veilig blijft.

Heeft u een eigen WP Theme of van een derde partij? Helaas kan Prodes Internet Partner dan niet zomaar het onderhoud overnemen. Vraag ons naar deze mogelijkheden. Veel leveranciers en ZZP-ers die goedkope WP Themes aanbieden en leveren besteden niet veel aandacht aan continuiteit en veiligheid. Deze WP Themes zijn meer gericht op mooi uiterlijk voor het moment tegen een zo laag mogelijke prijs. Dit zorgt ervoor dat onderhouden van deze WP Themes veel meer werk is dan bij bedrijf kritische WP Themes op maat.

Website Backup

Er zijn 2 soorten back-ups te onderscheiden.

Website Server back-ups
Een backup van de gehele server (alle klanten). Dit is belangrijk om een compleet herstel te doen bij storingen op hardware/server niveau. Wij maken verschillende back-ups per dag van onze servers. Dit zijn back-ups die niet eenvoudig en snel terug te zetten zijn op gebruikersniveau.

Website Gebruiker back-ups
Met een additionele functionaliteit kunt u zelf ook eenvoudig back-ups maken van de website, en uw database. Dit dient handmatig voor u aangezet te worden, vraag naar de voorwaarden bij onze website specialisten.

Support via e-mail/telefoon

U heeft een vraag, wenst een nieuwe functionaliteit of komt een ‘bug’ tegen die we hebben gemist. Schroom niet en neem contact op! Passend bij uw wens en onderhoudsplan beloven we een snelle en adequate oplossing. Om elke klant de beste ervaring te bieden hebben we de volgende tips:

Support via e-mail of telefoon?
Telefoon is snel en persoonlijk. E-mail is overzichtelijk en traceerbaar. Maak zelf uw keuze wat het beste bij uw vraagstuk & onderhoudsplan past. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, denk aan de volgende informatie die wij nodig kunnen hebben:

  1. Vermeld het webadres, klantnummer en/of de organisatienaam.
  2. Noem details zoals nummers van offertes, facturen, opdrachten, website, applicatie naam, exacte URL’s etc.
  3. Maak indien mogelijk een screenshot van het gehele scherm (niet slechts een klein stukje). Een plaatje zegt immers meer dan 1000 woorden.
  4. Stuur de vraag altijd naar alleen 1 e-mailadres (lees hieronder welke) niet naar extra ontvangers (CC/BCC) zoals persoonlijke e-mail adressen.

Hacker proof garantie

Als full service WordPress web development bureau hebben ook wij te maken met website-aanvallen. Dit omvat brute force-aanvallen, feed aanvallen, DDoS en een heleboel spam. Hoewel u alle tips en trucs van “preventie” op software gebied “WordPress” online wel kunt volgen, is het realistischer om de beveiliging aan te pakken op software en hosting niveau. Belangrijker nog op het DNS-niveau, daar hebben we een partner voor, Sucuri. Wij bieden in samenwerking met hun een hacker proof garantie, dit zorgt ervoor dat u altijd veilig bent!

De kans dat er met deze optie een hacker weet door te dringen is bijna nihil. Mocht er toch iets gebeuren zien we dit bijna direct. Mocht er toch iets onder de radar komen, dan repareren en herstellen ze bij Sucuri alles voor u. Dit omvat een geldig abonnement van Sucuri (via Prodes) en een onderhoudsplan van Prodes.

Meer informatie? Lees ook onze blog over veiligheid.

Uptime of geld terug garantie

Bij onze nieuwe Cloud hosting zijn we zo zeker van ons zaak dat we een unieke uptime garantie bieden! Kunnen we dit niet waarmaken, dan krijgt u gewoon het geld van uw hosting retour (abonnementsgeld van de maand waarin we dit constateren). Dit geldt alleen voor onze nieuwe hosting pakketten vanaf 2018. Dit is herkenbaar aan de productomschrijving op de factuur met VPS 2018. Weet u het niet zeker, bel gerust!

Hosting en server

Het is van belang dat de server en de hosting afgestemd zijn op het CMS van de website. Dit is voor elke WordPress website anders en afhankelijk van de WP plugins en WP theme. Deze correcte afstemming zorgt voor optimale veiligheid, betrouwbaarheid en prestatie van de zakelijke WordPress website.

Ook voor Craft CMS is dit een andere aftemming, afhankelijk van de gebruikte functionaliteiten.

Wanneer u hosting bij ons afneemt icm een onderhoudsplan zorgen wij voor alle server updates, reparaties en instellingen op server niveau.