WEB-BASED SOFTWARE LATEN MAKEN

Een team van web-based software specialisten staat voor u klaar

Web-based software laten maken

Software laten maken voor uw organisatie kan het verschil maken tussen het zijn van een efficiënte en inefficiënte organisatie. Goede software voorkomt fouten, versimpeld processen en werkt kostenbesparend.

Door gebruik te maken van slimme internet technologie voor het ontwikkelen van web-based software is uw software altijd en overal bereikbaar.

Voor het ontwikkelen van web-based software maken wij gebruik van het open-source Laravel framework. Mede door de slimme onderliggende architectuur is Laravel het snelste, meest robuuste en meest flexibele PHP framework van dit moment én van de toekomst. Laravel stelt ons in staat om zeer snel stabiele en flexibele applicaties te ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Extreem veilig, supersnel en ook nog eens betaalbaar. Dat is de reden dat wij al jaren kiezen voor Laravel.

Laravel specialist - web-based software laten maken

Onze web-based software specialisten

U wilt web-based software laten maken? Mede dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van grote en kleine web-based software applicaties voor zowel grote en kleine bedrijven hebben wij zeer ruime ervaring in software ontwikkeling binnen ons team.

Ons team van Laravel specialisten bestaat uit 4 jonge webhelden (programmeurs) en een projectbegeleider die allemaal hun vak begrijpen. Wij onderscheiden ons door écht met onze opdrachtgevers mee te denken.

Onze doelstelling is om door onze technische kennis en ervaring te combineren met uw kennis van het product en de markt om zo samen tot een perfect web-based software product te komen.

Wij zijn klaar voor de volgende uitdaging! En u?

Kosten van web-based software laten maken

Wij werken met een klein en hechte team vanuit het centrum van Deventer. Wij outsourcen nooit werk waardoor u altijd rechtstreeks heeft met een specialist die verstand van zaken heeft en uw software kent.

Onze specialisten praten geen technische taal (als dat gewenst is natuurlijk wel), maar leggen alles op een simpele en begrijpelijke manier uit.

Ons uurtarief voor een Laravel specialist is € 75,- per uur.
Daarnaast bieden wij ook ‘blokken’ aan waarbij een Laravel specialist gedurende een bepaalde periode alleen voor uw project aan het werk is.