Vacature PHP Developer

Als PHP developer bij Prodes Internet Partner, werk je in teamverband aan professionele en bedrijf kritische webapplicaties en websites. Je past de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied toe om in een Laravel omgeving onze producten, naar een nog hoger niveau te tillen. Je past de juiste Coding Standards toe om je code leesbaar en onderhoudbaar te maken.

Hou jij van de nieuwste ontwikkelingen op webdevelopment gebied?

Je begrijpt dat, naast een technische perfectie, de gebruikerservaring de sleutel is die zorgt voor oplossingen waar onze klanten blij van worden. Een verantwoordelijkheid die wij met hele team heel serieus nemen. We werken volgens Scrum en starten daarom iedere dag met een gezamenlijk werkoverleg. Tijdens dit overleg worden alle actuele projecten en ontwikkelingen besproken. Na het dagelijkse werkoverleg is het tijd om aan de slag te gaan met uiteenlopende projecten bij de mooiste bedrijven!

Kies je werkplek!

Oost, West, Prodes best! Waar je ook woont, wij hebben wel een mooie werkplek voor je!

Kantoor Deventer
Kantoor in een monumentaal pand in de binnenstad van Deventer, direct naast lekkere lunch plekjes, leuke winkels en op loopafstand van het station! Elke dag vers fruit, lekkere bonenkoffie en collega’s die je graag verder helpen!

Kantoor Den Haag
Kantoor direct naast CS Den Haag, op loop afstand van het centrum van Den Haag en vlak naast het Haagse bos! Samen met allemaal technologie minded bedrijven is de synergie groot! Elke dag vers fruit, lekkere bonenkoffie en collega’s die je graag verder helpen!

Over Prodes - Internet Partner

Prodes is een snel groeiend fullservice webdevelopment bureau en zijn de internet partner van onze klant. Bij Prodes hebben we maar 1 doel en dat is online succes voor onze klant!

Onze cultuur maakt het mogelijk dat jouw inbreng (mits goed onderbouwd) direct effect heeft op het bedrijf & de klant. Goede ideeën zijn er om uit te voeren en niet om in de kast te leggen!

We zijn continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Laravel, WordPress, big data, dashboarding, Bots, Motion UI en IoT!

Onze partners (lees: klanten) behoren tot de mooiste bedrijven van het land!  Ze geven ons veel uitdagende vraagstukken waar we als team altijd een succesvolle oplossing voor bieden.

Solliciteren

Wij hebben passie voor ons werk, zijn gedreven en oplossingsgericht! Ben jij dat ook? Laat dat zien in je motivatie!

Voor- & achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

CV *

Waarom zou je bij Prodes willen werken ?