Stagiair Webdeveloper

Kun jij de wens van een klant vertalen?

Wij zijn op zoek naar jou!

Wie ben jij? Een afstudeerheld die zijn studie wil afronden in de richting van webdevelopment. Daarnaast wil je een gave stageplek waarbij je enorm veel leert, een geweldig team hebt, geniet van de vrijmibo en er is gewoon veel gezelligheid. Maar buiten dat houden we van hard werken om gave dingen te ontwikkelen voor onze klanten.

Dus, houd jij van bouwen, programmeren, bedenken van nieuwe functionaliteiten, werk je graag met frameworks als WordPress en Laravel en houd je van verschillende uitdagende opdrachten? YES! Dan ben jij dé afstudeerheld die wij zoeken! Enne… Heb je een specifieke schoolopdracht dan kan dat uiteraard ook bij ons. We hebben een groot klantenbestand en kunnen altijd een geschikte en uitdagende opdracht voor je creëren.

Wij hopen dat jij…

… Droomt over programmeren.

… Zorg hebt voor je werk.

… Verstand hebt van PHP, CSS, MySQL en meer.

… Houdt van afwisseling op project- en klantgebied.

… Net als wij houdt van bier op vrijdagmiddag.

… Enthousiast bent en onze nieuwe webheld wordt.

Even voorstellen

Wij zijn een stel jonge nerds bij elkaar. We houden van ontwikkelen en programmeren, werken met WordPress, Laravel, HTML, CSS en zijn daarmee beter dan de rest! Waardoor? We bouwen met z’n allen aan een klantenbestand, zijn sociaal, ambitieus en eigenwijs.

Naast de echte nerds hebben we ook een superheldin in dienst. Zij regelt al het klantcontact en laat ons doen waar we goed in zijn.

Onze gemiddelde leeftijd is 27 jaar. We hebben twee vestigingen in twee wereldsteden: Deventer en Miami. Ons kantoor in Deventer is in 2008 geopend en het kantoor in Miami is sinds begin 2015 actief.

Onze opdrachtgevers behoren tot de mooiste bedrijven van de omgeving. Ze geven ons veel uitdagende vraagstukken waar we als team altijd een oplossing voor weten.

Wil je graag in de binnenstad van Deventer werken?

Overtuigd? Solliciteer dan snel via het onderstaande formulier.

    Voor- & achternaam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer *

    CV *

    Waarom zou je bij Prodes willen werken ?