WEBSITE EN WEBWINKEL ONTWIKKELING

Wij ontwikkelen succesvolle websites en webwinkels

De ontwikkeling van een succesvolle en resultaatgerichte website of webwinkel door slimme software en een team van webhelden!

Wist je dat 60% van alle websites met een content management systeem op WordPress draait?

Wordpress website

Tegenwoordig is een website of webwinkel een onmisbare schakel in de communicatie van een organisatie. Bijna iedere internet gebruiker zoekt tegenwoordig via zoekmachines als Google en Bing naar een product of dienst. De website van een organisatie is daarbij het eerste contactmoment met uw mogelijk nieuwe klant.

Uw website of webwinkel door ons laten ontwikkelen?
Prodes – Internet Partner is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van succesvolle websites en webwinkels. Sinds 2006 zetten wij onze kennis en ervaring in voor bedrijven om hun online doelstellingen te behalen.

Wij ontwikkelen onze website en webwinkels uitsluitend in WordPress
Wij zijn fans van open source software. We geloven namelijk in het met elkaar bouwen aan een groter geheel. Ongeveer 25% van alle websites op het internet draait op WordPress. WordPress is flexibel, gebruiksvriendelijk, snel, veilig en er zijn uitstekende mogelijkheden voor internetmarketing zoals zoekmachine optimalisatie en koppelingen met sociale netwerken. Door de tienduizenden plugins die er voor WordPress beschikbaar zijn hoeven we vaak niet het wiel opnieuw uit te vinden voor uw organsatie.

Minder kosten voor u dus!