DIENSTEN

Prodes is een fullservice webdevelopment bureau. Met ruim 10 jaar ervaring in website & software ontwikkeling.

WordPress Website & Webshops

Prodes heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in WordPress websites en over de jaren heen een stabiele en veilige laag op het fundament van WordPress ontwikkeld. Deze laag zorgt voor efficiënte onderhoudsmogelijkheden en biedt extra bescherming. Toch behouden we ultieme flexibiliteit en een intuïtieve gebruikers- ervaring voor de eindgebruikers.

Laravel applicaties & mobile apps

Voor de ontwikkeling van een webapplicatie werken we ook veel met Laravel. Laravel is een opensource php framework waar Prodes al meer dan 8 jaar ervaring is heeft. Door deze ervaring kunnen we snel en kostenefficiënt veilige applicaties ontwikkelen en onderhouden. De modulaire programmeerstijl stelt Prodes in staat om toekomstbestendige applicaties te ontwikkelen.

Data platformen & digitalisering

Data vormt tegenwoordig de basis voor veel bedrijfsbeslissingen en maakt werkprocessen efficiënter. Zo zorgt marketing automation voor automatische triggers en berichten op het juiste moment bij de juist klant. Maar denk ook aan business dashboards om data gedreven beslissingen te maken binnen je bedrijf of afdeling.

Web hosting & domeinen
Webdesign UI/UX
Webshop
Conversie optimalisatie
SEO advies & development

Applicatie hosting
Php development
Laravel modules
iOS & android apps
API koppeling

Marketing automation
Dashboard creatie (KPI)
Data analyse & algoritmes
Centraliseren van data
AI algoritmes

Over Prodes

Prodes is een fullservice webdevelopment bureau. Met bijna 10 jaar ervaring in website & software ontwikkeling.

Maatwerksoftware met korte ontwikkeltijd
Snel te ontwikkelen maatwerksoftware die intuïtief in gebruik is maar onderhoudsvriendelijk en toekomstbesteding! Om dit te verwezenlijken voor onze klanten hebben we onze eigen modulaire software omgeving ontwikkeld, volledig gebaseerd op opensourcesoftware (WordPress CMS en het Laravel Framework).

High-end software maar zonder licentiekosten
We combineren we het beste van beide werelden, licentievrije opensource software die geschikt is voor bedrijf kritische applicaties en high-end websites & intranetomgevingen.

Meetbaar online succes formule
Ons werk helpt andere bedrijven om online successen te boeken. Een succes van de klant is een succes voor ons, daarom hebben we drie eenvoudige stappen ontwikkeld om samen tot een online succes te komen.